Íme néhány outfit-inspiráció Pásztor Ginától - ifaktor

A népszerű modell, fotós-influenszer, Pásztor Gina már számtalanszor adott remek divat tippeket követőinek, akár bejegyzés vagy akár történet formájában is. Mi kiválogattuk az eddigi legjobb outfit ötleteit az influenszernek.


Gina egyértelműen él-hal a divatért és szeret azzal lépést is tartani, így folyamatosan aktívan jelen vannak a legújabb trendek is a ruhatárában. Arról nem is beszélve, hogy Ginának szinte minden jól áll, így bármit is mutat meg követőinek, az érzésük rögtön az, hogy nekik is kell egy ilyen ruhadarab.

Ha végig nézünk figyelmesen Gina Instagram-profilján, akkor azt láthatjuk, hogy szereti a letisztult, egyszerű, de mégis elegáns darabokat. A színekkel ritkán variál, általában vagy a fehér és annak árnyalataival, vagy feketével dobja fel szettjeit.

Azonban, ha használ színeket, akkor is leginkább a pasztelles, finom árnyalatokat láthatjuk a modellen. Mindenesetre azt kimerjük jelenteni, hogy Ginának remek ízlése van az öltözködés terén és szuper outfit inspirációkat ad követőinek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Survivor: Zsófi eddig bírta, zokogásban tört ki

Ma már láthattuk az RTL Klub kaland reality műsorának, a Survivornek hétfő esti előzetesét, amiből kiderült, hogy Zsófinál eltört a mécses.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!