Íme Smaltig Dalma ünnepi outfit ajánlója - ifaktor
Smaltig Dalma zöld kabátban áll

A mostanában átalakulóban lévő Smaltig Dalma Insta-oldalán egy fantasztikus karácsonyi ruha-szett összeállítást láthatunk, amivel inspirálja nőtársait az ünnepek közeledtével. Talán az egyik legnehezebb – a karácsonyi menü kiválasztása után – eldöntenünk, hogy mit viseljünk a jeles napokon. Ebben segít nekünk Dalma.


Dalma úgy döntött segít női követői számára és ad egy kis inspirációt, hogy milyen szetteket érdemes magunkra húzni karácsonykor. A bejegyzéséhez két képet is közzétett, ami két különböző stílusú, de mégis ünnepi alkalmakra ajánlott ruhadarab.

Abban szerintem sok nő egyet ért Dalmával, hogy ha ünneplés akkor a csillogás nem maradhat el. Ehhez tartotta magát influenszerünk és megmutatta az első két összeállítását.

„ü n n e p e k
Ha jól tudom (bármi is van most a világban) az ünnepekre állandóan készülünk és ebbe a Mit vegyek fel karácsonykor? is bele tartozik! A két képen két különböző ruha van rajtam, egy lazább, de igazán fényesen csillogó blúz és nadrág, a másikon egy elegánsabb, de ugyanúgy fémes csillogással rendelkező dressz! De nem állok meg holnap ennyinél! Ha tetszenek és kíváncsiak vagytok a többire is és még kedvezményt is szeretnétek rájuk, akkor 10 órától lessétek meg a sztori videóimat!"

– írta izgatottan Insta-oldalán Dalma.

Akkor irány Dalma oldalára és figyeljük a következő ruha összeállításait!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!