Íme Toppler Dorina újévi fogadalma - ifaktor
Toppler Dorina fekte ruhában az erdőben

A divat, egészség és életstílus témákban jártas tartalomgyártó, Toppler Dorina legújabb Instagram-posztjában megmutatta követőinek, hogy mi a 2021-es évre vonatkozó első újévi fogadalma. Tippjével sok embert ösztönözhet és inspirálhat a változtatásra.


Dorina fogadalma sokaknak lehet szintén hasznos. Bejegyzésében az influenszer elmeséli, hogy a sok ülőmunka sajnos az ő ízületeit sem kíméli amire egy nagyon hasznos sportolási formát javasol. Elárulja követőinek, hogy már régóta szerelmese a jógának, de a karantén alatt nehezen vette rá magát. Itt az ideje a változásnak. Mikor, ha nem 2021-ben?

„2021 első fogadalma

TÖBB #énidő
A karantén időszak alatt, eléggé háttérbe szorult nálam a jóga gyakorlása, ugyanis hiányzott az órák rituáléja, sokkal nehezebben tudtam magamat rávenni itthon az összpontosításra, a pontos kezdésre.. Stb.. Ezen szeretnék mindenképp javítani, a mai napot az egyik kedvenc jóga órámmal indítottam. A rengeteg ülőmunka miatt, sokszor fáj a derekam, illetve a testtartásom sem az igazi... Nekem rengeteget segített ebben a heti 1 gerincjóga, én amúgy @demeterdora - hoz kezdtem el jógázni járni és szerintem ha az ember rendszeresen jár és foglalkozik magával legalább hetente 2x, nagyon sokat lehet fejlődni"

– olvashatjuk Dorina bejegyzése végén.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!