Influenszer dömping: Kárpáti Rebekáék a Mátrában jártak - ifaktor

A hétvégén volt Szent Miklós napja, vagyis Mikulás. Ennek ellenére több inluenszerről is kiderült, hogy nem otthon (vagy nem csak otthon – a szerk.) töltötte a hétvégét, hanem többen is a hegyekben kirándultak.


Kárpáti Rebeka oszotta meg Instagram-oldalán, hogy jómaga és 4 barátnője – köztük Sydney van den Bosch, Hamar Emília és Virgínia – a Mátrában járt.

Azt, azonban nem tudhatták, hogy nem ők voltak az egyetlenek, akik a Mátrát választották kikapcsolódásként.

Török Ábel szintén Magyarország legnépszerűbb hegységét választotta egy fotósorozat megalkotásának helyszínéül. Ábel rávilágított, hogy a valóságot nem mindig tükrözik a megszerkesztett, Instagramra felkerült fotók.

„Tegnap meglátogattuk a Mátrát készültek ám menő képek, így most megosztom veletek az egyik kedvencemet! Eldöntöttem, hogy mostantól sok fotónál posztolom nektek az előtte-utánát is csak, hogy lássátok, hogy sokszor a fotózás nem ott ér véget, amikor lenyomjuk a kamerának az elsütő gombját! Utána még hátra van a fotózásnak egy fontos lépése: a szerkesztés"

– írta Ábel.

Mindenesetre igazi influenszer dömping volt a Mátrában a hétvégén, hiszen Sydney, Rebeka, Emlília, Virgínia, valamint Ábel is ezzel foglalkozik részben.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Visszatér David Beckham?

David Beckham egy fogalomnak számít futballberkekben, hiszen egy igazi jelenség volt a pályán és azon kívül is, így nem csoda, hogy sokak szíve megdobbant, amikor az angol középpályás megosztott egy képet az Instagramján, ahol a saját csapata edzésén tartózkodik.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!