Influenszerek, akik húsvétkor sem álltak le az edzéssel - ifaktor
Rubint Rella edzős szettben
A húsvéti időszak főleg a családdal töltött időről, az ünneplésről, a pihenésről, illetve természetesen a jó nagy kajálásokról is szól, de semmiképp sem az edzésről. Ezúttal olyan népszerű influenszereket mutatunk be, akik erre rácáfolnak, és az edzésre, sportolásra is szakítottak időt a hosszú hétvégén.

Talán közülük is a legmotiválóbb személlyel kezdünk, aki nem más mint Rubint Rella. Ő nem szimplán csak elment edzeni, hanem egy több mint 60 perces Insta-videóval is készült követőinek, melyben mindenki vele tarthatott. Egyébként Rellának ezzel vette kezdetét második saját gyártású edzésprogramja a #BombaBodyByRella.

Az sem érhetett senkit váratlanul, hogy Pumped Gabo egy konditeremben pózolva kívánt boldog húsvétot mindenkinek.

„Isten szeret téged. De engem jobban ♥️ Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek! Tisztítsd meg a szíved, és Isten téged is jobban szeret majd. Nem biztos hogy ágyugolyó vállakat ad majd, de jobb lesz! 🙏🏽♥️"

– üzente Instagram-posztjában.

A mai harmadik leginspirálóbb személyünk pedig Körcsönyei Polly lett, akinek szintén az életének szerves részét képezi a sportolás. Ezúttal a bringázást választotta, méghozzá egyik kedvenc városába tekert le.

„Legjobb kardió tekerni egy jót!✨😎Szokásosan Vácra mentünk, nagyon szeretem🥺 Lehet oda kellene költöznöm😆"

– írta bejegyzésében Polly.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!