Influenszerek, akik izgatottan várták a teraszok nyitását - ifaktor

Hosszú idő után ma újra felszabadulunk kicsit és kiülhetünk kedvenc éttermünk, bárunk vagy kávézónk teraszára. Teljesen érthetően rengeteg ember izgatottan várta ezt a pillanatot, köztük kedvenc influenszereink is.


Ez a kicsit több mint fél éve tartó állapot, amióta bezárták az éttermeket és még egy kávéra vagy süteményre se tudtunk beülni sehova, elég frusztráló volt rengeteg ember számára. Ma azonban ez a korszak lezárul és kezdetét veszi egy új.

Emci beauty elárulta követőinek, hogy hová viszi első útja a nyitás alkalmából és persze követőitől is megérdeklődte, hogy hová fognak elsőként betérni.

„Izgatottan készülök, hogy teljesen visszatérjen az "élet"😄❤️ Mi lesz az első hely, ahová menni fogtok?🥰 Én egyből a kedvenc kávézómba mennék❤️ szép emlékek és nagyon finom kávé köt oda"

– írta követőinek Emci.

A kommentek alapján úgy látjuk, hogy Emci rajongói nagy százalékban szintén a kávézók lehetőségét választja.

Kocsis Alexandra szintén nagyon izgatottan várta a hétvégét, azonban ő inkább követőitől kért segítséget, hogy mit tanácsolnak programötletként.

„Nyári gyerek lévén nekem a nap és a 20 fok körüli napsütéses idő a lételemem.
Ilyen csodaszép időjárásban minden mèg a munka is könyebben megy.

És igen az ott a kezemben egy nyalóka 🍭
DE nyugi cukormentes!
Nekem is újdonság, az update boltban találtam a Westendben.

Hétvégen nyitnak a teraszok, kinek mi lesz az első ahova elindul?
Jöhetnek az ötletek vagy a hétvégi programok és az is lehet épp veled futok össze valahol"

– írta közösségi oldalán Alexandra.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Álarcos énekes: Őt rejtette a Automata jelmez

Az Álarcos énekes mai adásában leleplezték a Automatát. A zsűri legnagyobb meglepetésére nem mást rejtett a jelmez, mint Csobot Adélt.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!