Influenszerek, akik már a TikTokon is jelen vannak - ifaktor

A hazai közösségi média sztárjaira egyre jellemzőbb, hogy tartalomgyártásukat már nem csak a megszokott Instagram és YouTube-platformjain élvezhetjük, hanem a TikTok-közösségi felületére is bátrabban posztolnak. Összegyűjtöttünk néhány ilyen influenszert.


Az egyik legnépszerűbb influenszer, aki videózással kezdte karrierjét, majd áttért a TikTokra is és ott is sikereket halmoz sikerre, az nem más, mint Farkas Timi. Timinek már több mint félmillió követője van a TikTok oldalán, míg a YouTubeon mostanában fogja elérni a háromszázezret.

Íme Timi egyik legnépszerűbb videója a TikTokon jelenleg:

@timiifarkas

Igaz történet alapján

Hazánk egyik legsikeresebb férfi YouTubere nem más, mint Dancsó Péter, aki szintén egy jó ideje jelen van a TikTok-felületén is és hasonlóan szórakoztató videókat készít, mint a másik videómegosztó portálra. Petinek egyértelműen sokkal nagyobb a sikere a YouTube-platformján, hiszen ott már elérte az egymillió feliratkozót, míg a TikTokon „csak" 51 ezren követik.

Bár Osváth Zsolt a televízióban kezdte karrierjét, azóta már bőven a YouTube-csatornáján csillogtatja meg tehetségét. Természetesen ő sem maradhatott ki a trendből, így megtalálható a TikTok-felületén is, amit leginkább a YouTube-videói promótálására használ.

Zsoltot, Petihez hasonlóan, sokkal többen követik a YouTubeon, ahol már több mint 100 ezer feliratkozónak gyártja tartalmait, míg a másik videós platformon tízezer követővel rendelkezik.

@zshowtime

INSTÁN A TÖBBI! #pillowchallenge #beyonce #zshowtime #lgbtq #dance #drag #foryou #fy

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kim Kardashian beáldozta a családi kapcsolatot a divat oltárán

Azt lehet úgy hívni, hogy sürgősségi eset, mikor Kim Kardashian már a saját húgát sem látja.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!