Influenszerek, akik megemlékeztek az anyák napjáról - ifaktor

Hazánkban igazán fontos ünnep, az a bizonyos május első vasárnapja. Ekkor ünnepeljük az édesanyákat, nagymamákat fáradhatatlan és szüntelen munkájukért. Az anyaságért. Tegnap számtalan influenszer is megemlékezett erről az ünnepről, ebből mutatunk párat.


Az egyik legmeghatóbb bejegyzést a népszerű fitnesz sztár, Rubint Réka tette közzé, aki idén tragikus hirtelenséggel elhunyt édesanyját, már csak képzeletben tudta megajándékozni.

„Amikor már nem tudom felhîvni, pedig a telefonomban, még mindig ott van a szàma és a soha véget nem érő támaszom : Anya ...
Megszakad a szívem! Újra és újra! Pròbálok erős lenni, mert Ő is így akarnà, most mégsem megy ...
Hiányzik! Mindig! Minden percben és pillanatban!
Öleljètek meg az Édesanyátokat Anyák napján és SOHA ne engedjétek el Őket! Szeressétek, támogassátok, szívetek minden szeretetével"

– olvasható Rubint Réka megható bejegyzésében.

A poszt ide kattintva látható.

Kettner Henry egy húgával és édesanyjukkal közös fotóval ünnepelte az anyák napját Instagram-oldalán. Bejegyzéséből megtudtuk, hogy Henrynek nagyon szoros a kapcsolata anyukájával és nélkül el se tudná képzelni életét.

„Soha nem csináltam titkot abból, hogy édesanyukám a legfontosabb személy az életemben de nem csak nekem hanem a húgomnak is❤️. Ő az aki mindig, mindenhol ott volt és ott van, legyen az életem legboldogabb, vagy legszomorúbb pillanata, vele mindig, mindent meg tudok beszélni Nem is tudom mi lenne velem nélküle.. 🙏🥺 Nincs olyan nap, hogy ne beszélnék vele, főleg telefonon, hisz már külön élek. Titeket is erre kérlek, hogy becsüljetek meg minden pillanatot amit anyukátokkal tudtok, - még ha csak "virtuálisan" is tölteni🙏. Nagyon fontos hogy Őt is hallgassuk meg, menjünk bele mélyebb témákba, esetleg tudjunk meg róla olyan dolgot / dolgokat, amit eddig nem tudtunk. Ha minden nap csak 4 percet beszéltek, az olyan mintha egy évben egy teljes napot végigbeszélgettek volna"

– írta Insta-oldalán Henry.

A népszerű Dér Heni egy közös fotót osztott meg anyukájával és egy igazán megható írást is közzétett Instagram-oldalán.

„Drága Édesanyám!!! Amikor azt gondolnánk, mi újat tudunk írni a következő évben köszöntés gyanánt, gyorsan rájövök, hogy kifogyhatatlanok a sorok...🙏🙏🤗🤗
Nem csak az egyetlen anyukám vagy, aki felnevelt és önzetlenül szeretett, de az az ember is, aki szavak nélkül is érti gondolataimat... Valóban egy láthatatlan örök kapocs van közöttünk, s lesz is, amíg világ a világ...
Nagyon köszönöm neked az értékrendedet, egymás elfogadását, a humorodat és az őszinteségedet... Ezt mind tőled kaptam...❤️❤️🙏🙏 Köszönöm a bátorságodat, enélkül nem biztos hogy végig tudtam volna csinálni... Köszönöm a mosolyodat, hogy megtanítottál a legelkeserítőbb helyzetben is mosolyogni... és köszönöm, hogy te lehetsz az egyik szupernagyija a kisfiamnak!!!🙏🙏🙏❤️❤️❤️
Igyekszem mindazt amit kaptam tőled megfelelően továbbadni...
Boldog Anyák Napját Minden Édesanyának/Nagymamának!!🙏❤️❤️
Anyukám, nagyon szeretlek"

-írta meghatóan Dér Heni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

A szülinapos Julia Roberts top5 legemlékezetesebb filmje

Ma ünnepli születésnapját a gyönyörű színésznő, Julia Roberts. Ebből az alkalomból adódóan elhoztuk nektek az öt legnépszerűbb filmjét, amelyből nemcsak az derül ki, hogy remek színésznő, de az is, hogy rajta aztán tényleg nem látszik az idő múlása.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!