Influenszerek, akik megemlékeztek az anyák napjáról - ifaktor
Influenszerek, akik megemlékeztek az anyák napjáról

Hazánkban igazán fontos ünnep, az a bizonyos május első vasárnapja. Ekkor ünnepeljük az édesanyákat, nagymamákat fáradhatatlan és szüntelen munkájukért. Az anyaságért. Tegnap számtalan influenszer is megemlékezett erről az ünnepről, ebből mutatunk párat.


Az egyik legmeghatóbb bejegyzést a népszerű fitnesz sztár, Rubint Réka tette közzé, aki idén tragikus hirtelenséggel elhunyt édesanyját, már csak képzeletben tudta megajándékozni.

„Amikor már nem tudom felhîvni, pedig a telefonomban, még mindig ott van a szàma és a soha véget nem érő támaszom : Anya ...
Megszakad a szívem! Újra és újra! Pròbálok erős lenni, mert Ő is így akarnà, most mégsem megy ...
Hiányzik! Mindig! Minden percben és pillanatban!
Öleljètek meg az Édesanyátokat Anyák napján és SOHA ne engedjétek el Őket! Szeressétek, támogassátok, szívetek minden szeretetével"

– olvasható Rubint Réka megható bejegyzésében.

A poszt ide kattintva látható.

Kettner Henry egy húgával és édesanyjukkal közös fotóval ünnepelte az anyák napját Instagram-oldalán. Bejegyzéséből megtudtuk, hogy Henrynek nagyon szoros a kapcsolata anyukájával és nélkül el se tudná képzelni életét.

„Soha nem csináltam titkot abból, hogy édesanyukám a legfontosabb személy az életemben de nem csak nekem hanem a húgomnak is❤️. Ő az aki mindig, mindenhol ott volt és ott van, legyen az életem legboldogabb, vagy legszomorúbb pillanata, vele mindig, mindent meg tudok beszélni Nem is tudom mi lenne velem nélküle.. 🙏🥺 Nincs olyan nap, hogy ne beszélnék vele, főleg telefonon, hisz már külön élek. Titeket is erre kérlek, hogy becsüljetek meg minden pillanatot amit anyukátokkal tudtok, - még ha csak "virtuálisan" is tölteni🙏. Nagyon fontos hogy Őt is hallgassuk meg, menjünk bele mélyebb témákba, esetleg tudjunk meg róla olyan dolgot / dolgokat, amit eddig nem tudtunk. Ha minden nap csak 4 percet beszéltek, az olyan mintha egy évben egy teljes napot végigbeszélgettek volna"

– írta Insta-oldalán Henry.

A népszerű Dér Heni egy közös fotót osztott meg anyukájával és egy igazán megható írást is közzétett Instagram-oldalán.

„Drága Édesanyám!!! Amikor azt gondolnánk, mi újat tudunk írni a következő évben köszöntés gyanánt, gyorsan rájövök, hogy kifogyhatatlanok a sorok...🙏🙏🤗🤗
Nem csak az egyetlen anyukám vagy, aki felnevelt és önzetlenül szeretett, de az az ember is, aki szavak nélkül is érti gondolataimat... Valóban egy láthatatlan örök kapocs van közöttünk, s lesz is, amíg világ a világ...
Nagyon köszönöm neked az értékrendedet, egymás elfogadását, a humorodat és az őszinteségedet... Ezt mind tőled kaptam...❤️❤️🙏🙏 Köszönöm a bátorságodat, enélkül nem biztos hogy végig tudtam volna csinálni... Köszönöm a mosolyodat, hogy megtanítottál a legelkeserítőbb helyzetben is mosolyogni... és köszönöm, hogy te lehetsz az egyik szupernagyija a kisfiamnak!!!🙏🙏🙏❤️❤️❤️
Igyekszem mindazt amit kaptam tőled megfelelően továbbadni...
Boldog Anyák Napját Minden Édesanyának/Nagymamának!!🙏❤️❤️
Anyukám, nagyon szeretlek"

-írta meghatóan Dér Heni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!