Influenszerek karácsonyi hangulatban - ifaktor
Horváth Gréta karácsonyi dekorációja

A karácsony szelleme idén talán picivel még hamarabb köszöntött be, mint ahogyan azt az előző években megszokhattuk. A Halloween végével szinte már rögtön megpillanthattuk a bevásárlóközpontok polcain elhelyezkedő mikulás csokikat és természetesen a közösségi oldalakon, influenszereink ünnepi hangulatú képeit.


Hazai véleményvezéreink közül valószínűleg Kiss Barbara volt a legelső, aki bátorkodott felvállalni, hogy ő bizony már otthonába becsempészte a Karácsony első kellékeit. A hamarabb sötétedés és a borongós időjárás bizony sokaknál előhozza az ünnepi érzést.

„Fél 5 és már sötét van..ez a hűvös, borongós idő már elkezdte meghozni a karácsonyi hangulatomat és nem bírtam ki, hogy ne kerüljön elő egy-egy karácsonyi dísz"

– olvashatjuk Barbi bejegyzésében.

Horváth Gréta Instagram-oldalán már három nappal ezelőtt is fel lehetett fedezni a téli ünnepre való hangolódás jeleit.

A kommentek között természetesen rengeteg kérdést olvashatunk a dekorációval kapcsolatban. Gréta kreatívitása sokaknak felkeltette az érdeklődését.

Heyhey Julia pedig elárulta nekünk, idén is tervez Vlogmas részeket YouTube csatornáján, amiben bemutatja, milyen a stresszmentes készülődés az év végi ünnepekre.

„A képpel eredetileg ma azt akartam elmondani nektek, hogy sok olyan dolgot tervezek még idénre, ami az öngondoskodásról, a stresszmentes ünnepekről, a megnyugvásról szól így vagy úgy - ezért is szeretnék napi vlogmast, hogy ezt nektek is át tudjam adni, amennyire tudom"

– írta hangulatos képéhez @heyheyjulie.

De nem csak a hazai online tartalomkészítőket bolondította meg ilyen korán a karácsonyi láz. Bizony külföldi sztárokat is megfertőzött a "Karácsony járvány". Chiara Ferragni olasz divatblogger két napja írta ki közösségi oldalára, hogy már karácsonyi hangulatban van. Ehhez pedig dukál a varázslatos ünnepi smink és pulóver, amit a gyönyörű modell visel a fotón.

„Én már karácsonyi hangulatban vagyok… A dekorációkat jövőhéten felállítom"

– írta lelkesen az olasz influenszer.

Összeállításunk legvégén egy kis cukisággal készültünk. Bizony nem csak emberek lehetnek influenszerek. Nala Cat egy külföldi cica blogger, akinek több mint 4 millió követője van és megmutatta, bizony nála is elérkezett a téli szezon.

„Itt a tél! Mi a kedvenc évszakod?"

– kérdezte követőit @nala_cat.

Ne hagyd ki!