Influenszerek kis kedvencei és a karácsony - ifaktor
Influenszerek kis kedvencei és a karácsony
brown and white short coated dog wearing red and white scarf
Photo by Casey Calhoun on Unsplash

Influenszerek kis kedvencei és a karácsony

Természetesen az influenszerek kis kedvencei sem maradhatnak ki a karácsonyi ünneplésből. Összegyűjtöttünk pár hazai és külföldi influenszert, akiknek az ünnepek alatt sem feledkeznek meg róluk állatkáikról.


Baumgartner Kata követői már régóta ismerhetik az influenszer kutyáját, Kevint. Kata figyelmes volt, így nem csak családjára gondolt az ünnepek alatt: megajándékozta kedvencét is egy karácsonyi ruhával.

Következő influenszerünk a kemény szívű Rácz Jenő séf, akiről Instagram-oldalán szépen lassan kiderül, hogy annyira azért mégsem szigorú, legalábbis, ami macskáját illeti. Jenő és párja kis kedvence ugyanis egy játékos kiscica. Akinek volt, vagy van macskája az tudhatja, hogy a karácsonyi fák legnagyobb ellenségei a macskák. Ezt mutatta be nekünk a séf.

Kis Karàcsony pusztítò #grincs
Kinèl vannak hasonlò jelensègek?

– tette fel a kérdést követőinek Jenő.

Persze sorban érkeztek a hozzászólások cicatartó emberektől, akik mind hasonló cipőben járnak, mint Jenő.

Összeállításunk végére egy külföldi cica-influenszert tartogattunk, aki a @1bike1word Instagram-oldal híres macskája, Nala. A közösségi média kedvelt kis kedvence nem maradt ki az adventi ünneplésből sem, hiszen mindenféle különböző cicáknak való ajándékot kapott. Mutatjuk is!

Ne hagyd ki!