Már csak néhány napig cserélheted le az Instagram-logót - ifaktor
instagram logo

Az Instagram még október 6-án, fennállásának 10. évfordulójának alkalmából tette elérhetővé azt a funkciót, mellyel kiválaszthatjuk a számunka legkedvesebb Instagram-logót az elmúlt egy évtizedből.„Születésnapunk megünneplésére ebben a hónapban arra invitálunk, hogy változtasd meg az alkalmazás ikonját a kedvencedre"

– írták október 6-án.

Az Instán tehát október végéig tudjuk lecserélni a jelenlegi rózsaszínes márkajelzést. Az ikonoknál többek között megtalálható az első, még 2010-ből, de az arany és sötét parancsikonok is.

Ezen felül pedig még jó néhány, beleértve a Pride-osat is, amelyet korábban az LMBTQ-közösségek melletti kiállás szimbólumaként hozott nyilvánosságra a közösségi oldal.

Mi kipróbáltuk és egyelőre működik még a funkció, méghozzá úgy, hogy a beállítások menüpontban lefelé húzzuk a kurzort, ezután megjelenik az üzenet:

„Ünnepelj velünk!"
„Szeretnénk veled együtt ünnepelni születésnapunkat, ezért ebben a hónapban a Kezdőlapodra mutató hivatkozást helyezhetsz el, csak válaszd ki a kedvencedet az alábbi ikonok közül!


Itt tudjátok csekkolni a műveletet:

Twitter

Ne hagyd ki!