Instagramon gratulált Tim Mcgraw, lánya mesterdiplomájához - ifaktor

Hüledezik, olvadozik a country énekes, amiért lánya kimaxolta az egyetemet.


A híres énekes egy Instagram-poszt keretein belül gratulált frissen diplomázott lányának.

„Rendkívül büszkék vagyunk a mi Maggie May-ünkre!!!! Most hétvégén szerezte meg diplomáját a Stanford Egyetem mester képzésén és micsoda ünneplés!!"

írta Mcgraw, a gratuláló posztjához.

A komment szekcióban megtalálható Reese Witherspoon és Gwyneth Paltrow is, akik így fejezték ki gratulációjukat Maggie felé.

„WOOHOO!! Nagyon örülök neked Maggie!"

írta Witherspoon.

Wow! (Szív emoji)

jegyezte meg Paltrow.

Mcgraw a posztjának szövegét így folytatta

„Csodálom a munkamorálját, a család iránti rendkívüli szeretetét és persze a szenvedélyét, amivel ezt a világot szeretné jobbá tenni. Gyerünk és kapd el őket édesem!!!! Büszke apuka."

A 22 éves Maggie, a középső lánya Mcgrawnak és feleségének, Faith Hillnek. Van egy 19 éves és egy 24 éves lány testvére még, név szerint Audrey és Gracie.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Ennél hitelesebb forrás nincs: jön A feláldozhatók 4

Már hosszú ideje pletykálják, hogy elkészül a negyedik rész A feláldozhatókból. A korábbi hírek arról szóltak, hogy még idén megkezdik A feláldozhatók 4 forgatását, amit maga a film egyik sztárja, Randy Couture árult el nemrégiben egy interjúban. Most azonban a filmsorozat legnagyobb sztárja és ötletgazdája is egyértelműen megerősítette a negyedik etap elkészülését.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!