Instagramon mondott köszönetet az egészségügyi dolgozóknak Istenes László - ifaktor
Instagramon mondott köszönetet az egészségügyi dolgozóknak Istenes László

A Mokka műsorvezetője amellett, hogy szép napsütéses hétvégére készül, abban is bízik, hogy a covid-helyzetben is legalább egy kicsi javulás lesz majd észlelhető.Istenes szerint jelenleg, minden jó hír, mosoly, szeretet, és öröm úgy kell az embereknek, mint egy falat kenyér, hiszen teljesen érthető módon borzalmas állapotban van a világ mentális állapota. A műsorvezető természetesen nem mehetett el szó nélkül, az egészégügyi dolgozók, egészen emberfeletti munkájuk mellett, akiknek nem tud elég hálás lenni, azért, amit nap mint nap véghez visznek.

„Bízom benne, hogy ez a hétvége nem csak jó időt és napsütést hoz, hanem egy kis csökkenést is a járványszámtanban. Mint egy falat kenyér, úgy kell most a jó hír, az öröm, a mosoly, a szeretet, a figyelem, a fegyelem, a gondoskodás és az odafigyelés.
Ha lenne műszer, ami azt jelzi, hogy a világ mennyi energiát használ el mostanság a lelki fájdalmának gyógyítására, akkor az most biztosan kiakadna.
Fogalmam sincs, hogy az egészségügyben dolgozók honnan töltekeznek, honnan veszik a kifogyhatatlan energiát és azt sem tudom, hogy meddig lehet egy ilyen irgalmatlanul nagy lelki és fizikai terhelést bírni? Nekik vajon ki segít feldolgozni, megérteni, továbblépni, újrakezdeni nap, mint nap? Nincs elég hála és köszönet az életmentő munkájukért.
Tegnap egy elemző a II. világháború utáni időszakhoz hasonlította a világ jelenlegi mentális és gazgasági állapotát. Első hallásra túlzónak tűnt, de ha belegondolunk..."

– írta Instagram-posztjában.

Istenes László sok munkája mellett a 1908 SZAC Budapest elnöki tisztségét is betölti, és pont a napokban számolt be arról, hogy jelenleg itt is szüneteltetik a szakmai munkát a koronavírus-helyzet súlyossága miatt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!