Intim fotókkal bombázzák Köllő Babettet - ifaktor

Köllő Babett volt a LifeTV-n futó Összeárva Hajdú Péterrel legutóbbi adásának vendége a tegnapelőtti napon. A Sztárban Sztár zsűritagja elárulta, hogy milyen képekkel bombázzák, illetve kivel engedné férjét félrelépni.Köllő elmondása szerint sok férfi küldött már neki meztelen fotókat. Volt, akiről nem hitte el, hogy tényleg ekkora mérettel rendelkezik, de ennek ellenére sosem értette, hogy mit várnak ezektől az intim fotóktól tőle, hiszen őt ez nem hozza lázba.

A zsűritag Hajdú kérdésére azt is elárulta, hogy férjét egy éjszakára melyik hollywoodi sztárral engedné lelépni, illetve, hogy tisztességtelen ajánlatokat is bőven kapott eddigi pályafutása során, amelyek közül volt olyan, aki repülőgépet küldött volna érte, de a csúcs egy 4,5 milliós ajánlat volt egy éjszakáért vele.

Babett állítása szerint egyébként még 1 millió dollárért (!) sem lenne hajlandó ilyesmire.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Nagyon dögös Molnár Nini új fürdőruha-kollekciója fotózásán

A desginer mindig is kirobbanó formában volt. Most beavatott minket új fürdőruha-kollekciója fotózásának részleteibe, ahol erről megint csak megbizonyosodhattunk.

Nini eddig főként egyedi tervezésű táskákat dobott piacra, de úgy tűnik a fürdőruhák megálmodása és kivitelezése sem áll messze tőle, ebből láthatunk most néhány darabot rajta. Akárcsak a táskáira, úgy a fürdőruhákra is az egyszerűség és a letisztultság jellemző.

A gyönyörű darabok hamarosan elérhetőek, addig is a @ninimolnarofficial Instagram-oldalán lehet böngészni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!