Intim képeket tett közzé Emily Ratajkowski - ifaktor

A gyönyörű modell március 8-án hozta világra első gyermekét, a kicsi Sylvester Apollo Bear névre hallgat. Most azonban megosztott néhány pillanatképet, melyek közvetlen a szülés közben, majd azt követően készültek.


Egy korábbi cikkünkben már beszámoltunk arról, hogy Emily és párja gyermeknevelés tekintetében nem hagyják magukat befolyásolni a társadalmi elvárások és normák szerint. Éppen ezért úgy vélik, hogy nincsenek fiús vagy épp lányos ruhák, játékok. Meghagyják gyermeküknek a döntést, hogy eldöntse melyik csoportba szeretne tartozni és nem engedik, hogy a neme meghatározza az ahhoz tartozó elvárt tendenciákat.

"A nyomások között/ az első pillanatok Sly-al. Élet"- írja képe alá a modell.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Polgár Kriszta elárulta születendő gyermekének a nemét

Az egykori szépségkirálynő napokkal ezelőtt közzétett egy posztot Instagram-oldalán, melyben elárulta, hogy már tudja, hogy milyen nemű lesz a harmadik gyermeke, de még nem árulja el követőinek. Most azonban lehullott a lepel a titokról.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!