Kasza Tibi a korlátozások alatt is járhat konditerembe - ifaktor
Kasza Tibi és előadóművész sorstársai immár több mint egy éve nem tudják azt csinálni, amit igazán szeretnek: énekelni. Ennek ellenére hála a tartalékaiknak, legalább a megélhetésük nem forog veszélyben. Tibi amellett, hogy több időt tud fordítani családjára, saját konditeremmel is rendelkezik, ahol a pandémia időszaka alatt is tud mozogni, edzeni.


„Lassan tán kinéz valami újranyitás. Ha esetleg lesz idén koncert mégse felröfögjek a színpadra. Várjátok már, hogy esetleg újra éljünk, ha úgy van?"

– írta A Crystal együttes volt frontembere, aki immár – hála az oltások egyre növekvő számának – bízik benne, hogy lassan érkezik az újranyitás, így mehetnek ismét koncertre az emberek.

A fotó és a bejegyzés ide kattintva olvasható.

Pont emiatt kezdett el edzeni is, hogy a megfelelő formában legyen, amennyiben zöld utat kapnak a tömegrendezvények.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Május 17-től Miskovits Marci csatlakozik Sebestyén Balázsékhoz a Rádió 1-en

A népszerű zenész, műsorvezető és influenszer az Instagram-oldalán jelentette be, hogy május 17-től csatlakozik Vadon Jánoshoz, Rákóczi Ferihez és Sebestyén Balázshoz a következő roadshowjukon.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!