Irtó cuki dolgot csinál a gyertyákkal Horváth Grétáék kisfia - ifaktor
Ugye mindenkinek ismerős az a szokás, hogy a születésnapunkon az erre az alkalomra kapott íncsiklandó tortán lévő gyertyákat elfújjuk, majd kívánunk valamit? Nos, ezt a hagyományt fejlesztette tovább Horváth Gréta és Dávid kisfia, Filip.


"Minden alkalommal ha elfúj egy gyertyát kíván valamit. Habár nem szokás, csak szülinapok alatt de ő ezt bevezette a hétköznapokban is. Milyen igaza van. Te mit kívánnál?"

- írta az Instagram-oldalán Réka.

A ötlet nekünk nagyon bejön, hiszen olyan ritkán látunk üstököst, vagy találunk négylevelű lóherét, míg gyertyából annyit tudunk meggyújtani, amennyit nem szégyellünk, így kívánságaink száma exponenciálisan nő.

Azon felül, hogy Filip nagyon leleményes, a mi szemünkben igazi kis zseni, hogy ezt a hagyományt ilyen aranyos köntösbe csomagolta.

Gréta és Dávid büszkék lehetnek rá, hogy kisfiuk ilyen találékony és kreatív - no, és persze eközben irtó cuki is az ötlet tőle.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!