Irtó szexi fotósorozatot készítettek Rubint Rékáról - ifaktor

Korábban már megírtuk, hogy a népszerű fitnesz edző, Rubint Réka férjét, Schobert Norbit egy nagyon különleges ajándékkal lepte meg. Azonban az ajándék első része mellé, ami egy gyönyörű oldtimer autó volt, egy roppant dögös fotósorozatot is kapott feleségéről.


A különleges kocsi megkívánta a 70-es évek hangulatát maga köré, így Réka visszatekerve az időt, bele csöppent a kor hangulatába és annak teljesen átadta magát.

A fotók irtó szexire sikerültek, hiszen a fitnesz edző magassarkúban és miniruhában pózolt a varázslatos járgány mellett. Az már biztos, hogy Norbi élete eddigi legjobb ajándékát kapta, de vajon a jövőben lehet ezt még fokozni?

Réka már számtalanszor bebizonyította kedvesének és rajongóinak is, hogy mennyire szereti kedvesét és hogy kreatívabbnál kreatívabb ajándékötletekkel képes őt meglepni. Reméljük a következő évekre is akad a tarsolyában hasonló nagyszerű ajándék.

„Egy csodalátos időutazáson vettem rèszt , amikor ezeket a fotòkat kèszîtettük, egy fantasztikus csapattal, akik nélkül ez az álom nem tudott volna megvalòsulni🙏❤️
Köszönöm Füszi @ziegenhainnorbi ,hogy vakon hittél az álmomban és segítettèl abban, hogy ez a gyönyörű 1976-os Cadillac Eldorado Cabrio Michigan-ből Magyarorszàgra jusson, megkapja az Oldtimer aranyplakettet, az ülésekbe bele legyen hímeztetve a Szerelmem monogramja"

– írta Réka közösségi oldalán.

A képekért kattints ide.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Álarcos énekes: Őt rejtette a Automata jelmez

Az Álarcos énekes mai adásában leleplezték a Automatát. A zsűri legnagyobb meglepetésére nem mást rejtett a jelmez, mint Csobot Adélt.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!