Irtó szexi képet osztott meg Kiss Alexandra - ifaktor

A népszerű fitnesz vlogger, Kiss Alexandra Instagram-oldalán rendszeresen látja el követőit szebbnél szebb fotókkal. Kisportolt alakját sosem takargatta a közösségi médiában, legújabb posztjában azonban egy brutálisan szexi képet tett közzé.


Alexa már a nyárra hangolódik és ezt nem is titkolja előttünk. Az influenszer nem csak alakjával készül a strandokra, hanem vadonatúj fürdőruhájával is, ami egy fehér alapon fekete pöttyös, két részes bikini.

Persze a fitnesz szépségnek fantasztikusan állna, bármilyen fürdőruhát is venne fel. De azért merész fotójával jó pár férfi álma lesz Alexa. A nőkre pedig abszolút motiválólag hathat, hiszen a kép üzenete sem elhanyagolható: sosem lehet elég korán elkezdeni a felkészülést a nyárra.

„Én már gyűjtöm be a szebbnél szebb fürdőruhákat"

– írta közösségi oldalán Alexa.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!