Ismét átalakult egy szerep kedvéért Christian Bale - ifaktor
Ismét átalakult egy szerep kedvéért Christian Bale

A Batmant alakító színész az egyik legnagyobb átalakulóművész a világon, hónapok alatt képes felszedni vagy éppen leadni több tíz kilókat is, ezúttal a Thor forgatása miatt változtatta meg teljesen a külsejét.


A kiváló színész pedig 2019-ben kijelentette egy CBS-nek adott nyilatkozatában, hogy mostantól nincs többé se fogyó-, se hízókúra. Nem sokkal a kijelentése előtt szedett fel 20 kilót, miután az Alelnök című filmben eljátszotta Dick Cheney-t. De addigra már bőven hozzászokott ezekhez az átalakulásokhoz Bale, hiszen 2004-ben például A gépészben 54 kilósra kellett lefogynia, az 1 év múlva forgatott Batman filmben pedig már 88 kiló volt, és aki ismeri a karrierjét az tudja, hogy ezt az utat nem csak egyszer járta végig.

Forrás: Instagram

Az Oscar-díjas színész jelenleg a Thor új részét forgatja, ahol ezúttal nem a kilóktól szabadult meg, hanem a hajkoronájától.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!