Ismét bővült a Berki család - ifaktor
Berki Krisztián és Berki Mazsi ölelkeznek egy faház előtt

Berki Mazsi óriási örömmel osztotta meg követőivel közösségi oldalán a fantasztikus hírt, miszerint három taggal újra bővült családjuk.


Természetesen ez esetben kiskutyákról van szó, hiszen Mazsi és férje Krisztián élnek-halnak a francia bulldogokért.

Posztjában az influenszer elárulta, hogy kutyája Milka, már január óta édesanyja három baba bulldognak, akik felől nagy szeretettel gondoskodott végig. Mazsitól azt is megtudtuk, hogy ennél a kutyafajtánál nagyon ritka, hogy természetes úton szüljenek a szukák, Milka mégis egy kivételével két gyermekének természetes úton adott életet.

Mazsi bejegyzése végén arra utal, hogy Krisztiánnal tanulhatnának kutyusuktól. Úgy néz ki, már nagyon szeretnének egy közös gyermeket is férjével.

„Bővült a Berki família ❤️ Az én pici Milka babám anyuka lett ❤️ 2021. januàr 21.-én 3 baby bulldognak (2 kislàny és egy kisfiú) adott életet az èn Hercegnőm 🐶 A bulldogoknàl nagyon ritka, hogy természetesen hozzák világra picinyeiket, de ő egy hősnő volt! A két kisebbik babát természetesen, a legnagyobbat pedig császárral szülte meg. A tenyésztő, @thuglifekennel azt mondta, hogy a bulldog anyák mintaképe. Igazàn gondoskodó volt mindvégig, èn pedig mérhetetlenül büszke voltam rá! ❤️ Emlèkszem rá mikor Roland elvitte őt pasizni 🙈☺️ igazi csaj volt... ès Szerelem első látásra... majd hetek múlva már látható volt, hogy kismama kutya 🐶 ... én csak annyit mondtam Krisztiánnak, hogy volna mit tanulnunk tőle"

– írta közösségi oldalán Mazsi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!