Ismét elmarad Tolvai Reni szülinapja - ifaktor

A népszerű énekesnő, Tolvai Reni március 24-én ünnepli szülinapját, ami azt jelenti, hogy pont a tavalyi és az idei születésnapjára is vonatkoznak a korlátozások, ami miatt nem tudott tavaly ünnepelni. Reninek ebből elege lett.


Az énekesnő elhatározta, hogy akárhogy is, de idén megünnepli születésnapját, főleg, hogy kerek számot ünnepelne.

Reni természetesen hozzátette posztjában, hogy tisztában van azzal, hogy vannak sokkal nagyobb és komolyabb gondok is a világban, mint az ő születésnapja, de ettől függetlenül már nagyon dühíti és bosszantja a pandémia.

„Március 24-én van a szülinapom, ez már a második év, hogy nem tudjuk megünnepelni, nyílván ennel sokkal nagyobb gondok vannak a világban, de azért ez elszomorit. Mivel kerek szám lesz, így ugy döntottem hogy bár szűk körben, de megcsináljuk"

– írta Reni közösségi oldalán.

Mi kívánjuk neki, hogy sikerüljön úgy a születésnapja, ahogyan azt eltervezte!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme Horváth Cintia megoldása a még mindig zárva tartó éttermekre

Bár a korlátozások alól úgy tűnik egyre inkább feloldásra kerülünk, az eddig is zárva tartó éttermek helyzete sajnos változatlan és még csak sejteni se sejtjük, mikor ülhetünk be újra egy finom desszertre és kávéra kedvenc helyeinkre. Horváth Cintia mégis kreatív megoldást talált ki a helyzetre.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!