Ismét jótékonykodott Majka - ifaktor
Majka két kabátját ajánlotta fel árverésre, ami most egymillió forintért el is kelt. A bevételt teljes egészében a Magyar Hospice Alapítvány kapta.


A rapper számára azért volt különleges a kabát, mivel azon életének fontos mondatai, és szereplőinek neve szerepel. A feliratokat nem más készítette, mint Byealex húga, a képzőművész Márta Amarilla.

„A tavaly meghirdetett árverésen elkeltek az egyedi @amiizmus által készített kabátok:) Életem fontos mondatait, és szereplőinek nevét festette rájuk a művésznő, úgyhogy sokat jelentett nekem♥️
Egy hölgy lett a tulajdonos,aki ugyan nem akart nyilvánosan szerepelni, viszont 1.000.000ft-ot fizetett értük.
Az egész összeget ahogy ígértük a Hospice alapítvány kapta, akiket már sokszor támogattunk, mivel a munkájukat nagyon nagyra becsüljük.
Mivel maszkban nem könnyű bárkit is azonosítani,a képen a Hospice Haz igazgatónője
Dr Muszbek Katalin, a vevő háttal , és jómagam vagyunk:)
Örülünk,hogy ismét egy ilyen nemes ügyben vehettünk részt
💪🏽
Lavja..
❤️♥️❤️"

– számolt be közösségi oldalán Majka.

A rapper-műsorvezető nem olyan régen szintén jótékonykodott, akkor a SMA-s Zsombornak segített.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Bevallotta: ebben a betegségben szenved Járai Kíra

Járai Máté felesége az Instagram-oldalára töltött fel egy fotót, amelyen mindössze egy fehér törölköző takarja el a testét, de az érdekesség nem ez, hanem a betegség, amelyről lerántotta a leplet.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!