Ismét Tom Hardy-val érkezik az új Venom film - ifaktor
Tom Hardy Venom fekete fehér háttér előtt

A Marvel-univerzum negatív hőse Venom, újra akcióban és most ősellenségével, Vérontóval veszi fel a harcot. Szemet szemért, fogat fogért.


A Sony egy kis ízelítőt dobott a népnek az új Venom filmből, amit természetesen hatalmas találgatások és fondorlatok követtek.

Ezt a filmet is a nagyszerű rendező, Andy Serkis komponálja majd, Tom Hardy hozza Eddie Brock szerepét, Michelle Williams pedig továbbra is Anne Weying-et, Brock szerelmét alakítja majd. Maga a sztori Eddie Brock és szimbiótája, Venom és a negatív hős anti-hőse Vérontó között zajlik, aki az első rész végén egy kis jelenetre már látható is volt. Őt nem más alakítja majd, mint a jól ismert színész, Woody Harrelson és a furcsa ízlésű lányok táborát pedig Naomie Harris fogja játszani, mint Francis Barriston, aki szerelembe esik Vérontóval.

Habár maga a sztori a CGI technológiával készült Venom és Vérontó között zajlik, mégis az előzetesben javarészt Tom Hardy-t láthatjuk, aki éppen szimbiózisba próbál kerülni a szimbiótájával. Aztán egy gyors váltás és egy kis akcióindítással próbálják fokozni a feszültséget, amiből nem lesz hiány, ha a 2018-as első részt vesszük alapul.

Eredetileg a film 2020 októberében jelenet volna meg, azonba a világjárvány miatt kénytelen voltak csúsztatni a premiert, így a rajongók, ha minden jól megy, 2021 szeptember 24-én, már a mozikban tekinthetik meg kedvenc színészüket vagy éppen karakterüket.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!