Isten éltesse a világ egyik leggyönyörűbb nőjét! - ifaktor
Isten éltesse a világ egyik leggyönyörűbb nőjét!
Angelina Jolie | Angelina Jolie speaking at the 2019 San Die… | Flickr

Isten éltesse a világ egyik leggyönyörűbb nőjét!

Angelina Jolie (Angelina Jolie Voight) amerikai színésznő, filmrendező, forgatókönyvíró és szerző. Rengeteg kitüntetéssel büszkélkedhet – bezsebelt egy Oscar-díjat, két Screen Actors Guild-díjat és három Golden Globe-díjat, ráadásul a Forbes 2009-ben, 2011-ben és 2013-ban is Hollywood legjobban fizetett színésznőjévé választotta. Rengeteg időt és energiát fordít a karitatív munkákra is, hiszen humanitárius előadó, valamint az ENSZ menekültügyi nagyköveteként is tevékenykedik. Gyakran emlegették a világ „legszebb" nőjeként, amelynek köszönhetően jelentős médiafigyelmet is kapott.


Név: Angelina Jolie
Születési idő: 1975. június 4.
Születés időpontja: 9:09
Születés helye: Egyesült Államok, Los Angeles
Foglalkozás: színésznő, filmrendező, forgatókönyvíró és szerző
Csillagjegy: ikrek

Angi arcának egyik legmeghatározóbb része a gyönyörű, természetes, telt ajkai, mely érzékiségről, az intimitás fontosságáról és kiemelkedő kommunikációs készségekről árulkodik, ugyanakkor túlzott érzékenységre és hízásra való hajlamra is utalhat.

Jolie arca csodálatosan szimmetrikus, ami kulcsfontosságú szerepet tölt be abban, amit a tudósok által leírt valódi szépségnek hívunk. Kétségtelen, hogy ez az arc a színésznő számára szerencsét, sikert, gazdagságot és szeretetet hozott.

Ha megfigyeled Angelina szemeit, látható benne egy olyasfajta különleges igény, melyet csak nagyon kevés férfi képes teljesíteni. Úgy tűnik, a jóképű színész, Brad Pitt közéjük tartozik, hisz több mint egy évtizeden keresztül alkottak egy párt a gyönyörű színésznővel. Ez jól kivehető még az éles szögű szemöldökéből is, ami azonban a belső fülek felé mutatnak, ami a szociális érzékenységről és szeretetteljes segítőkészségéről árulkodik. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az aktívan űzött önkéntes munkái, valamint a három harmadik világból örökbefogadott gyerkőc.

A magasan fekvő és jól körülhatárolható arccsontok domináns jellemre utalnak, melyet az elmúlt években bőven volt lehetősége gyakorolni a Braddel való harcok közepette.

Nem szabad megfeledkeznünk azokról a tipikus Ikrek jegyekről, melyeket Angi is hordoz, hisz humoros és megnyerő, intelligenciája kiemelkedő. A kapcsolatteremtési képességei zseniálisak, könnyen ismerkedik és barátkozik, de csak nagyon kevés embert enged igazán közel magához.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!