Istenes Bence egy Piramis dalt dolgozott fel a Nagy számban - ifaktor
Harmadik részéhez érkezett az RTL Klub legújabb saját gyártású műsora, ahol ezúttal Barabás Éva és Istenes Bence vendégszerepelt.

A műsor végülis egy portréinterjú, amiben egy olyan újítást találtak ki a szerkesztők, hogy minden beszélgetést egy a vendég számára nagyon fontos dal köré építik fel. Ezt a „nagy számot" a műsor végén a hírességek elő is adják.

Istenes Bencével Csepelre látogatott a stáb, ahol a műsorvezető felnőtt. Majd az általános iskolájába is ellátogattak, ahol találkozhatott a volt osztályfőnökével, de ami ennél is érdekesebbre sikerült, hogy az első szerelmével is. Bence a műsor végén a Piramis Ajándék című számát adta elő, amit először még öt évesen egy műanyag gitár kíséretében énekelt el.

A harmadik epizód másik vendége Barabás Éva pedig, Zorán Apám hitte című számát adta elő.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Ezek voltak Schobert Norbi legbotrányosabb kijelentései az elmúlt években

A tegnapi kijelentésével ismét nagy botrányt kavart Schobert Norbit, ezúttal a legalább 100 kilós férfiakba száll bele. Ez nem az első olyan kijelentése volt, amivel inkább önmagát sikerült nevetségessé tennie a „fitneszgurunak".

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!