Ezekkel a hírességekkel járt Istenes Bence Csobot Adél előtt - ifaktor
Istenes Bence Csobot Adél.
Istenes Bence és Csobot Adél 2012-ben jöttek össze az X-Faktorban. Kapcsolatuk kezdetben viharos volt, 2013 őszén szakítottak is, de csak egy évig bírták külön. 2015-ben megszületett első gyermekük Nátán, majd nem sokkal később követte őt kistestvére, Ádin. Istenes Bence lassan 10 éve van Adél oldalán jóban-rosszban, ám sosem titkolta, hogy korábban igazi nőfaló volt. A tévés műsorvezető horgára több magyar sztár is felakadt, akik közül legtöbben a mai napig aktív közszereplők.


Iszak Eszter

Iszak Eszti és Istenes Bence még a VIVA TV-ben ismerkedtek meg és szerettek egymásba. 2011 áprilisában szakítottak. Nem rossz a viszonyuk azóta sem, korábban együtt vezették a Viva Comet-gálát is.

Nádai Anikó

Nádai Anikó és Istenes Bence sokáig titkolták, hogy együtt vannak, a bejelentés után nem sokkal pedig már szakítottak is. Istenes vele is elég jóban van, hiszen együtt vezették a Való Világot az RTL Klubon. Nádai Anikó azóta szintén megtalálta a boldogságot, hiszen hamarosan megszületik Hajmássy Péterrel első közös gyermekük.

Kovácsovics Fruzsina

Bence 2008-ban vetett szemet a fiatal énekesnőre, Kovácsovics Fruzsinára, akivel nagyon megkedvelték egymást, úgy tűnt ő lesz az igazi, de végül mégis szakítás lett a vége. Fruzsi azóta kivonult a celebvilágból – ha lehet ilyet mondani –, csak ritkán vállal tévés szerepléseket. Mostanában rendszeresen láthatjuk őt az IstenEst-ben, ahol nagyon megkedvelték a podcast követői, ugyanis remek a kémia közte és Bence között.

Tóth Gabi

Tóth Gabi, aki azóta szintén házas ember, állítólag legalább egy rövid időre összejött Istenessel, de egyikük sem gondolta túl komolyan a dogot. Viszont a bulvármédia nagyon felkapta az ügyet, így sokáig találgatták, hogy pontosan mi lehetett köztük. Erről azóta egyikük sem árult el semmit.

Ne hagyd ki!