Bemutatta instán Istenes Bencével közös projektjét Alexandra - ifaktor

Nemrég számoltunk be arról, hogy Kiss Alexandra és Istenes Bence közös reklámfilmet forgatott. Most az is kiderült, a reklámozott termék nem más, mint egy nagy italmárka, a Ballantines whisky.Így már teljesen érthető, miért volt kint a 18 éven felülieknek szóló tartalomra figyelmeztető írás Alexandra előző posztjában, amelyben a közelgő kisfilmet promózta.

A reklám szlogenje az EzÉnVagyok", így a hashtag alatt Alexandra is megosztott egy kis történetet.

„Ahogy nektek is, nekem is sok nehézséggel kell, illetve kellett szembenéznem. Kiskoromban sokszor kiközösítettek, kis vézna lány voltam, így anorexiásnak csúfoltak, a sors fintora, hogy évekkel később bulimiás lettem?! Nem tudom, azt viszont igen, hogy sokkal erősebb vagyok, mint valaha gondoltam, hogy leszek! Ja, és persze mindig őszintén vállalok mindent, nem titkoltam soha semmit!"

írta a véleményvezér.

Igazán megható és inspiráló Alexandra vallomása, és talán meglepő is lehet. Mindenesetre most gyönyörűen fest az influenszer. Éppen ezért sohasem szabad mások véleményével foglalkozni, az őszinteség pedig minden körülmények között nagy erény.

Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!