Istenes Bence megmutatta hogyan készült az Álarcos énekes - ifaktor

Legújabb YouTube-videójában a műsorvezető, Istenes Bence megmutatta követőinek, hogyan állt össze a nagyszabású Álarcos énekes műsora. Bence megmutatja vlogjában, hogyan készült el az emlékezetes finálé belépője és hogyan próbált arra.


A műsor második évadában Bence finálé bevonulása minden idők egyik legpazarabb belépője volt. A sztár videójából megtekinthetjük testközelből, pontosan hogyan készült fel rá és mik történnek pontosan a műsor kezdése előtt.

Bence videójából számos kulisszatitkot tudhattunk meg, amiért követői is nagyon hálásak voltak a műsorvezetőnek. A videója rengeteg kommentet kapott, amiben nézői köszönetet nyilvánítottak neki a felvételért.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!