Istenes Bence megmutatta hogyan készült az Álarcos énekes - ifaktor

Legújabb YouTube-videójában a műsorvezető, Istenes Bence megmutatta követőinek, hogyan állt össze a nagyszabású Álarcos énekes műsora. Bence megmutatja vlogjában, hogyan készült el az emlékezetes finálé belépője és hogyan próbált arra.


A műsor második évadában Bence finálé bevonulása minden idők egyik legpazarabb belépője volt. A sztár videójából megtekinthetjük testközelből, pontosan hogyan készült fel rá és mik történnek pontosan a műsor kezdése előtt.

Bence videójából számos kulisszatitkot tudhattunk meg, amiért követői is nagyon hálásak voltak a műsorvezetőnek. A videója rengeteg kommentet kapott, amiben nézői köszönetet nyilvánítottak neki a felvételért.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Rubint Réka: "Nagyon hiányoznak már az Alakreform edzések"

Réka Instagram-oldalán tett közzé néhány videót, amelyek az Alakreform óráiról érkeztek. Az ország első számú fitneszladyjének nagyon hiányzik, hogy rendesen tarthasson edzéseket, amelyekkel rendszerint megtölt egy csarnokot.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!