Istenes Bence álma teljesült - szerepelhet a Barátok köztben - ifaktor
Istenes Bence az RTL Klub Fókusz műsorának ad interjút, farmer kabátban

Az RTL Klub Fókusz című műsorából tudhattuk meg, hogy Istenes Bence is ellátogat a Mátyás térre és Lacinak lesz a segítségére egy rövidke kis jelenet erejéig. Bence elárulta, hogy korábban már próbálkozott a sorozatba való bekerüléssel, azonban úgy tűnik ez az álma csak most tudott beteljesedni.


Bence emlékei szerint 2008 környékén ment el egy Barátok közt szereplőválogatásra, ami sikertelen volt a számára.

„Akármennyire fura is, önszántamból mentem el erre a castingra. Ki akartam egy csomó mindenben próbálni magam abban az időben. Meg szerintem akkor volt bennem egy ilyen durva szereplési vágy, hogy akkor valahol szeretném megmutatni magam. A Barátok közt is egy opció lehetett volna, hogy hátha akkor ott majd kibontakozik a tehetségem"

- kezdte interjúját Bence, majd így zárta le:

„Szerintem méltó lezárása ennek a történetnek, hogy előkerült ez a casting felvétel és jót nevettünk rajta, hogy mennyire rosszul színészkedtem és valamiért én is azt éreztem, hogy ez egy jó sztori tud lenni még így a végén, hogy az utolsó forgatási napokra elhívnak és kapok egy ilyen szerepet"

- hallható Bencétől a Fókusz interjújában.

Mindenesetre mi már alig vártuk, hogy láthassuk Bencét a Barátok köztben szerepelni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!