Istenes Bence szerepelni fog a Barátok köztben - ifaktor
Mostanra bizonyára mindenki értesült róla, hogy Magyarország egyik legnépszerűbb napi sorozata, a Barátok közt hamarosan véget ér. Azonban – talán pont emiatt is – a lezárás előtt még Istenes Bence is szerepelni fog a sorozatban.


Bence az IstenEst-ben rántotta le a leplet arról, hogy színészként is kipróbálja magát – hála egy korábbi casting felvételnek.

A műsorvezető Szabó Győző és Fluor Tomi társaságában meg is nézte a forgatásról készült kisfilmet, amelyen Istenes az őrületbe kergette a producereket, színészeket és a dolgozókat is – tette mindezt a lehető leghumorosabban.

A műsorban Bence színészi kvalitásait is megcsillogtatta, így gyakorlatilag egy Beugró (korábban a televízióban futó szituációs, rögtönzött színészet – a szerk.) szerű adás lett ebből a részből.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!