Istenes Bence szívatta kollégáit a Barátok közt forgatás alatt - ifaktor
Istenes Bence farmerkabátban ül egy szürke fotelben sárga háttér előtt

A népszerű műsorvezető, Istenes Bence senki előtt sem titok, hogy imádja a humort és a tréfákat. Korábban már megírtuk, hogy egy álma vált valóra azzal, hogy a Barátok közt utolsó részeibe jutott a számára is egy rövidke kis jelenet. Interjújában elmesélte, hogy természetesen a forgatások alatt szívatta kollégáit.


Ez azok számára biztosan nem meglepő, akik már dolgoztak együtt a műsorvezetővel. YouTube-csatornáján számtalan olyan videókat láthattunk már, mikor feleségét vagy akár barátait is szívatta.

Ezúttal csak annyit árult el intejrújában Bence, hogy kollégáinak is jutott a humorából és még egy ereklyét is ellopott a forgatás során a Barátok közt stúdiójából.

„Vicces volt most forgatni. Élveztem, nagyon szuper volt. Kicsit trollkodtam itt egy-két emberrel. Ami miatt most itt elnézést szeretnék kérni és még egy ereklyét is elhoztam, elloptam. De ezt ne mondjátok el senkinek"

- hallható Bencétől az interjú során.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!