Istenes Bence tehetséges fiataloknak ajánl munkát - ifaktor
Istenes Bence újabban hatalmas sikereket arat a YouTube-on megjelenő saját formátumú IstenEst című műsorával, amelybe rendszeresen ismert embereket hív meg, s csinálnak tényleg igazán humoros és szórakoztató műsort.


Valószínűleg éppen a sikeresség okán szükségessé vált, hogy bővítésre kerüljön a produkció csapata, amely vágókat, operatőröket és grafikusokat keres.

Bence elmondása szerint: kreatív, fiatal, produktív, tehetséges embereket keresnek, és ugyan jó, ha van már tapasztalatuk az sem kizáró ok, ha ennek híján van egy jelentkező, amennyiben elég talpraesett.

Úgy tűnik, hogy remekül halad a megkezdett úton a produkció, amelynek már megvan az első szponzora is, amely a Rauch jegestea márka lett – az új kendermagos ízvilággal.

A projekt tehát nem is olyan kis lépésekben halad, és ami még fontosabb: a rajongók továbbra is imádják és tűkön ülve várják az újabb részeket.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!