Istenes Bence tehetséges fiataloknak ajánl munkát - ifaktor
Ráskó Eszter, Fluor Tomi és Istenes Bence
Istenes Bence újabban hatalmas sikereket arat a YouTube-on megjelenő saját formátumú IstenEst című műsorával, amelybe rendszeresen ismert embereket hív meg, s csinálnak tényleg igazán humoros és szórakoztató műsort.


Valószínűleg éppen a sikeresség okán szükségessé vált, hogy bővítésre kerüljön a produkció csapata, amely vágókat, operatőröket és grafikusokat keres.

Bence elmondása szerint: kreatív, fiatal, produktív, tehetséges embereket keresnek, és ugyan jó, ha van már tapasztalatuk az sem kizáró ok, ha ennek híján van egy jelentkező, amennyiben elég talpraesett.

Úgy tűnik, hogy remekül halad a megkezdett úton a produkció, amelynek már megvan az első szponzora is, amely a Rauch jegestea márka lett – az új kendermagos ízvilággal.

A projekt tehát nem is olyan kis lépésekben halad, és ami még fontosabb: a rajongók továbbra is imádják és tűkön ülve várják az újabb részeket.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!