Istenes Bence új Istenest epizóddal tért vissza - ifaktor
Istenes Bence sárga pulcsiban

Az Istenest házigazdája, Bence elmondta, hogy innentől minden hétfő este lesznek videók, melyekben ismert emberekkel is beszélget. Mire számíthatunk? Ökörködésre, nevetésre, vicces pillanatokra.


Az első három vendég Bence jó barátja, Fluor Tomi, Járai Máté és Marics Peti voltak. A több, mint fél órás epizódban a fiúk folyamatosan heccelték egymást, illetve kikerült a falra néhány kép is, amelyet vendégek hoztak.

Szó esett még az Életünk története című műsorról, ugyanis Máté és Kíra is szerepeltek egy korábbi adásban, akárcsak Bence és Adél. Bence vendégei elmondták, hogy nagyon meglepődtek Adéllal való szereplésükön, mivel nem volt megszokott tőlük az ilyen szintű komolyság, érzékenység és mélység, melynek oka az akkori éppen mélyponton lévő magánéleti kapcsolatuk volt.

A videó további részében a monogámia témakörét boncolgattak a fiúk. Olyan kérdéseket feszegettek, hogy a mai korban letudná-e egy pár élni egymás mellett az életét, működhet-e egy monogám kapcsolat vagy lehet-e alternatíva a nyitott.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!