Ezt csinálta Istenes László idén szilveszteri buli helyett - ifaktor
Istenes László zakóban a Mokka stúdiójában
Istenes Lászlónak mozgalmas éve volt: a TV2 Dancing with the Stars című produkciójában versenyzőként méretette meg magát (és nem is vallott szégyent – a szerk.), illetve a TV2-nél ő lett az év műsorvezetője is – erről korábban mi is beszámoltunk. A jelenlegi járványhelyzetre és a korlátozásokra való tekintettel a Szilvesztert otthonában töltötte, így azonban jutott ideje másra is...


„Tavaly kb. ilyenkor mentünk haza a buliból. Idén már túl vagyok egy pizzatészta gyúráson és kitapétáztam egy fél szobát. Kérem vissza a régi életemet! Jut eszembe... A népi hiedelem szerint, amit elsején csinálsz, arról szól majd a következő éved. Ez azt jelenti, hogy '21-ben pék leszek, aki kiviszi házhoz a saját termékét és ha már ott van kitapétázza a gyerekszobát. Lehet, hogy délután még mosok egyet"

– írta az Instagram-oldalán a Mokka műsorvezetője.

Nos, mi tagadás: ebben az évben mindent kicsit máshogy élünk meg. Bizonyára többen vannak a műsorvezetőhöz hasonló helyzetben – már, ami a szilveszteri bulikat illeti.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!