Ezt csinálta Istenes László idén szilveszteri buli helyett - ifaktor
Istenes Lászlónak mozgalmas éve volt: a TV2 Dancing with the Stars című produkciójában versenyzőként méretette meg magát (és nem is vallott szégyent – a szerk.), illetve a TV2-nél ő lett az év műsorvezetője is – erről korábban mi is beszámoltunk. A jelenlegi járványhelyzetre és a korlátozásokra való tekintettel a Szilvesztert otthonában töltötte, így azonban jutott ideje másra is...


„Tavaly kb. ilyenkor mentünk haza a buliból. Idén már túl vagyok egy pizzatészta gyúráson és kitapétáztam egy fél szobát. Kérem vissza a régi életemet! Jut eszembe... A népi hiedelem szerint, amit elsején csinálsz, arról szól majd a következő éved. Ez azt jelenti, hogy '21-ben pék leszek, aki kiviszi házhoz a saját termékét és ha már ott van kitapétázza a gyerekszobát. Lehet, hogy délután még mosok egyet"

– írta az Instagram-oldalán a Mokka műsorvezetője.

Nos, mi tagadás: ebben az évben mindent kicsit máshogy élünk meg. Bizonyára többen vannak a műsorvezetőhöz hasonló helyzetben – már, ami a szilveszteri bulikat illeti.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Clara Mcgregor arcát megharapta egy kutya, majd 30 perccel később a vörös szőnyegen volt

Evan Mcgregor lánya nem piskóta. Saját filmbemutatóján úgy is ott volt, hogy előtte kórházban feküdt.

A 25 éves lányt csúnyán arcon harapta egy kutya fél órával azelőtt, hogy jelenése volt a vörös szőnyegen.

A lány, Instagramján osztott meg több képet is arról, hogy milyen kellemes körülmények hátráltatták, hogy időben odaérjen az általa rendezett film bemutatójára, a „Születésnapi torta" című filmre.

„Amikor egy kutyaharapás a sürgősségire repít 30 perccel a vörös szőnyeg előtt."

A krimi-dráma film egy rendezője Clara, így nem meglepő, hogy oda szeretett volna érni. A filmben többek között szerepel édesapja is, Val Kilmer, Shiloh Fernandez és Lorraine Bracco is. A történet pedig rendkívül csavaros, hiszen egy férfinak mindenképp el kell juttatnia a nagybátyjához egy tortát, amit édesapja halálának 10. évfordulójára vinne. Azzal azonban nem számol, hogy a család maffia ügyleteibe is belekeveredik ezalatt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!