Istenes László egyik titkos hobbijáról rántotta le a leplet - ifaktor
Istenes Bence édesapja az Instagramon számolt be arról, hogy egy-egy alkalommal mennyire kikapcsolja a vezetés élménye.


„Szeretek vezetni, mindig is szerettem. A kikapcsolódás egyik szükségszerű módja, eszköze az életemben. Számomra hasznos idő. Közben nagyokat gondolkodom, rendezem a dolgaimat fejben, ötletelek, zenét hallgatok (néha nem halkan), telefonálok, ügyeket intézek, de van úgy, hogy csak egyszerűen nézek ki a fejemből... és az a helyzet, hogy ebben a "zárt" világban annyira jól elvagyok, hogy igazából olyan nagyon soha nem tudtam felhúzni magam a közlekedésen, a dúgókban, a torlódásokon, a látványosan ügyetlen, béna, türelmetlen vagy agresszív vezetőkön... egyszerűen csak vezetek és élvezem az utazást"

– áradozott a vezetés iránti szenvedélyéről a Mokka műsorvezetője.

Nos, bizonyára szüksége is van erre, hiszen például minden nap hajnalban kell elindulnia, hogy odaérjen a Mokka reggeli adásaira.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook, valamint Instagram-oldalunkat!

Friss

Piroska szerepében Berki Mazsi

A Berki családtól már megszokhattuk a nem éppen szokványos fotósorozatokat. Ezúttal is egy különleges tematikára esett a választásuk. Berki Mazsi, mint Piroska, Berki Krisztián pedig a Farkas szerepébe bújt a fotózás erejéig.

Sokféle képsorozatokat láthattunk már a házaspárról, de ilyenre azért még nem volt példa. Natit- Berki Krisztián kislánya- ez esetben most megkímélték a szereplés alól. Beszéljenek azonban inkább a szavak helyett a képek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!