Istenes László olyat csinált idén karácsony előtt, amit eddig soha - ifaktor

A Mokka műsorvezetője, már nagyon karácsonyi lázban ég, múlt héten a tökéletes bejgli készítési módját osztotta meg a nagyközönséggel, most pedig úgy döntött, ő is beáll abba a sorba, akik korán feldíszítik a fájukat.

„Na ilyet sem csináltunk még soha, de az elmúlt években azt láttuk a környezetünkben, hogy többen is megsokszorozzák az ünnepi napokat oly módon, hogy korábban állítanak fát, ezért idén úgy döntöttünk, mi is feldíszítjük még az ünnep előtt a mi kis műfenyőnket.
A gyerekek már úgy is nagyok, így a Jézuska mese nálunk már másképpen működik és egy kicsit talán javítunk valamennyiünk hangulatán ebben a zord, lehangolt időszakban.
Minden más marad szentestére."

– írta Istenes Instagram-posztjában.

A bejglis sztorinak is lett folytatása, méghozzá az, hogy a Dancing with the Stars szombati fináléjában Osvárt Andrea volt olyan kedves és meglepte versenytársát egy saját készítésű bejglivel, amit Istenes László 10 pontra értékelt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Érdekes témát dolgoz fel – a még mindig nagyon fiatal– Nagy Bogi legújabb dala

Nagy Bogi karrierjét igazán hosszú ideje kísérhetjük nyomon, így hajlandóak vagyunk elfelejteni, hogy mennyire fiatal az énekesnő, aki már többször is megmérettette magát A Dal című műsorban.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!