Istenes László olyat csinált idén karácsony előtt, amit eddig soha - ifaktor
Istenes László olyat csinált idén karácsony előtt, amit eddig soha

A Mokka műsorvezetője, már nagyon karácsonyi lázban ég, múlt héten a tökéletes bejgli készítési módját osztotta meg a nagyközönséggel, most pedig úgy döntött, ő is beáll abba a sorba, akik korán feldíszítik a fájukat.

„Na ilyet sem csináltunk még soha, de az elmúlt években azt láttuk a környezetünkben, hogy többen is megsokszorozzák az ünnepi napokat oly módon, hogy korábban állítanak fát, ezért idén úgy döntöttünk, mi is feldíszítjük még az ünnep előtt a mi kis műfenyőnket.
A gyerekek már úgy is nagyok, így a Jézuska mese nálunk már másképpen működik és egy kicsit talán javítunk valamennyiünk hangulatán ebben a zord, lehangolt időszakban.
Minden más marad szentestére."

– írta Istenes Instagram-posztjában.

A bejglis sztorinak is lett folytatása, méghozzá az, hogy a Dancing with the Stars szombati fináléjában Osvárt Andrea volt olyan kedves és meglepte versenytársát egy saját készítésű bejglivel, amit Istenes László 10 pontra értékelt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!