Istenes László rendezni szeretné a kapcsolatát a fiával - ifaktor

Rengeteg cikk született már Istenes Bence és Csobot Adél szerepléséről az Életünk történetében, ahol az is kiderült, hogy egyáltalán nem tökéletes Bence kapcsolata az apjával, ezért elég érzékenyen érintette ez a téma.


A Mokka műsorvezetője egy hosszú posztot osztott meg az Instagram-oldalán, ahol kifejtette, hogy látta a műsort és nem tagadja, hogy nagyon megérintette. Nagyon büszke Bencére és Adélra az őszinteségük miatt, majd leírta a jelenlegi helyzetet a fiával való kapcsolatáról.

. Természetesen Lacinak is nagyon hiányzik Bence, viszont a válása utáni élethelyzet következtében úgy alakult, hogy sokkal kevesebb időt tudnak együtt tölteni, mint amit korábban mintacsaládként elterveztek. Mostanában ezen dolgoznak mindketten, hogy ez megváltozzon és rendeződjön a kapcsolatuk.

„Mi tagadás... megérintett a műsor. Átmozgató, furcsa, megható, felkavaró érzés volt látni Őket megöregedni. Öröm, hogy láthattam.
Nagyon büszke vagyok Rájuk az őszinteségük és a tiszta gondolataik miatt.
A válásunk és a fizikai távolság miatt valóban van mit bepótolnunk Bencussal (is). Természetesen nekem is hatalmas hiányom van Belőle, mert kimondhatatlanul szeretem. A válásunkat követően, az objektív élethelyzetünk miatt sajnos valóban sokkal kevesebb időt töltöttünk együtt, mint ahogy azt annak idején mintacsaládként elterveztük. Van mit bepótolnunk. Mostanság ezen dolgozunk és azt gondolom jó úton járunk. Szépen lassan töltődik a lelkünk."

– írta Instagram-posztjában a Mokka műsorvezetője.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Óriási dologra készül B. Nagy Réka

Akik régóta követik a népszerű vlogger, B. Nagy Réka tartalmait, már tudhatják róla, hogy nem csak a videókészítésben van hatalmas tehetsége, de fantasztikusan ért a zenéléshez is. Így hamarosan már hallhatjuk és láthatjuk is legújabb dalát a népszerű videómegosztó portálon.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!