Istenes Lászlót hatalmas megtiszteltetés érte: A Puskás Akadémia kommunikációs igazgatója lett - ifaktor
Istenes László a Mokka stúdiójában
Istenes László gyermekkora óta a labdarúgás szerelmese, így óriási szakmai megtiszteltetésként éli meg, hogy az NB1 jelenlegi második helyezett csapata a Puskás Akadémia felkérte őt a kommunikációs igazgatói pozícióra.

A műsorvezető nagy örömmel és tisztelettel mondott igent a Puskás Akadémia felkérésére, és már alig várja, hogy fiatal, tehetséges élvonalbeli sportolókkal dolgozhasson együtt. Istenes a posztjában arra is kitért, hogy a Mokkát az új munkája ellenére nem hagyja ott, mert mind szakmailag, mind időbeosztásban tökéletesen megfér egymást mellett a két feladatkör.

„Óriási szakmai megtiszteltetés és öröm ért. Felkérést kaptam egy olyan feladatra, amely ötvöz két, számomra nagyon fontos, általam nagyon szeretett területet. Kettő olyat, amelyekben talán a legjártasabb és legtapasztaltabb vagyok. Ezen területek egyike a sport, azon belül is a labdarúgás, a másik pedig a kommunikáció. A labdarúgással gyerekkorom óta versenyszerűen, a kommunikációval több, mint három évtizede foglalkozom. A kettő elegye pedig bízom benne, hogy igazi hazai pálya lesz számomra, ami egyúttal azt is jelenti, hogy nagy örömmel és tisztelettel fogadtam el a PUSKÁS AKADÉMIA felkérését a vezetői feladatra. Az Egyesület akadémiai rendszere és képzése pedig további örömforrást jelent majd a munkámban, hiszen lehetővé teszi, hogy közvetlen napi kapcsolatom legyen fiatal, tehetséges, élvonalbeli sportolókkal is. Az új feladatkör és a jelenlegi munkám (TV2 Mokka), szakmailag és időbeosztás tekintetében is remekül illeszkednek egymáshoz."

– írta Instagram-posztjában.

A Mokka műsorvezetője jelenleg a 1908 SZAC Budapest labdarúgó klub elnöki tisztségét is betölti, arról egyelőre nem nyilatkozott, hogy ezzel a munkájával mi lesz, így hogy mostantól egy másik futballklubnál is szerepet vállal.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!