Istenes Lászlót kiakasztja az óraátállítás - ifaktor
Istenes Lászlót kiakasztja az óraátállítás
Vasárnap ismét egy órával előbbre állítottuk az órainkat, ami azt jelenti, hogy elkezdődött a nyári időszámítás. Sokan vannak, akiknek már elegük van ebből az egész „átállításdiból" közéjük tartozik Istenes László is.

Mostanában a közbeszédben egyre inkább fellelhetőek azok a hangok, hogy el kellene törölni az évi kétszeri óraátállítást. Az unió a 2021-es határidőt szabta meg erre, de végül, részben a koronavírusnak köszönhetően nem került sor rá idén. Most a TV2 sztárja Istenes László egy Insta-poszt erejéig foglalkozott a témával, akinek egyszerűen már elege van az óraátállításból.

„Minden évben kétszer is kiakaszt 😤
Napokig tart mire kiheverjük, megszokjuk, átállunk ill. visszaállunk... vagy mi? 🤔
Na tessék, erről beszélek. Igazából már azt sem tudjuk, hogy melyik a normális... a téli vagy a nyári?
Egyébként meg mindegy is. A lényeg, hogy nem jó, mert a legtöbb ember életét, életritmusát, közérzetét össze-vissza zavarja.
Ma már nincs számottevő gazdasági haszna sem, ebből adódóan inkább értelmetlen, mint sem hasznos.
Összefoglalva: MONGYONLE!
🤘😉"

– írta közösségi oldalán Istenes.

Magyarországon egyébként úgy néz ki, hogy a nyári időszámítás lenne a végleges, így viszont egy kis esély mutatkozik arra, hogy lehet októberben már nem kell órát átállítanunk, és véget ér ez a sok ember számára idegesítő szokás.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!