Istenes kitálalt a Sebestyén Balázzsal való kapcsolatáról - ifaktor

A két műsorvezető kapcsolatáról évek óta folyik a találgatás. Egyesek szerint nincsenek jóban, hiszen riválisok, míg mások szerint kifejezetten barátok. Most Istenes Bence tálalt ki a kapcsolatukról.


Bence az RTL Klubon futó Álarcos énekes fináléjában mindenki legnagyobb meglepetésére a bevonulása közben szájon csókolta a Rádió 1 műsorvezetőjét, Sebestyén Balázst.

Balázs köpni-nyelni nem tudott akárcsak a több nyomozó. Istenes az Instagramon adott választ tettére.

„Évek óta mindenki azt találgatja, hogy milyen a viszonyunk... Remélem, most már egyértelmű"

– posztolta az eset után a műsorvezető.

Szavaiból kivehető, hogy közel sem ellenséges a viszonyuk, sőt tényleg lehetséges, hogy egyfajta barátság is kialakult köztük az időközben. Sebestyén mellesleg előszeretettel hívja meg Bencét a Gyertek át forgatásaira, valamint legutóbb öltözőjét is kitakarította.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Bényei Betti: "Soha nem áldoznám fel a családomat a karrierem oltárán"

Az elmúlt évek egyik legfontosabb médiaipar-ági jelensége az influenszerek egyre csak növekvő térnyerése. A legismertebb internetes celebek népszerűsége – főleg, ha kitekintünk külföldre – a legnagyobb és legelismertebb sztárokéval vetekszik. De mi van azokkal az influenszerekkel, akiknek még nem jutott akkora szelet abból a bizonyos népszerűségi tortából? Nem kell aggódnunk, hamarosan az ő nevüket is ismerni fogja mindenki. Interjúsorozatunkban őket mutatjuk be, hiszen ők a sztárok a jövőből.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!