Ilyen testhelyzetben még sosem láttad Iszak Esztit - ifaktor
Iszak ESzti a karácsonyfa előtt.
Iszak Eszti műsorvezető nem is olyan régen jelentette be, hogy immár jógatrénerként is hivatkozhatunk rá, ugyanis hivatalosan is megszerezte ezt a titulust.


Közösségi oldalain már korábban is osztott meg hasonló tartalmakat, a bejelentés óta, azonban egyre több a jóga pózokról szóló bejegyzés. A mostani posztban egy egészen bonyolultnak tűnő, nyakatekert póznak lehetünk tanúi.

„Egylábas Galamb póz! Az abszolút kedvenc asana-m. Lefelénéző kutya pózból emeld meg az egyik lábad, majd húzd magad alá, a két kezed közé, hajlítva, nyújtózz felfelé és tedd össze a tenyereid a fejed fölött! Nyisd a mellkasod, távolítsd a vállaidat a füleidtől és tartsd magad far és hasizomból! Ha tovább mennél, hajlítsd a hátul lévő, nyújtott lábad, közelítsd a fejedhez és fogj rá vagy akaszd be a könyökhajlatodba"

– látható a gyakorlat leírása a bejegyzésben.

Nos, őszintén bevalljuk, hogy lefelé néző kutya póznál elvesztettük a fonalat, de nem csodálkoznánk, ha netán más sem tudta volna végigkövetni az instrukciókat.

Habár lehet, hogy csak nekünk tűnik irtózatosan bonyolultnak...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!