Iszak Eszti és Gyurta Dániel eddig titkolták eljegyzésüket - ifaktor

A népszerű műsorvezetőnő, modell, influenszer, Iszak Eszti eddig titokban tartotta, hogy kedvesével, Gyurta Danival egy nagyon fontos mérföldkőhöz érkeztek kapcsolatukban. A pár már hónapok óta jegyben jár, amit közösségi oldalaikon árultak el.


Eszti bejegyzéséből azt is megtudtuk, hogy az eljegyzésükre már kapcsolatuk tizedik hónapjában sor került, így talán ennek is köszönhető a sokáig tartó titkolózás. Gyurta Dani nyaralásuk közben, a Maldív-szigeteken kérte meg Eszti kezét. Kell ennél romantikusabb?

„Hosszú-hosszú hónapok óta van egy titkunk... a vőlegényemnek és nekem🥰
Remélem megértitek, hogy egy ideig szerettük volna, ha az eddigi életünk egyik legfontosabb eseménye csak a miénk, a családtagjainké és a közeli barátainké de most nagyon boldogan írom le nektek is, hogy igent mondtam annak a férfinak, aki a legnagyobb támaszom, a legjobb barátom és akivel a jövőben egy családként szeretnék osztozni az élet minden örömében és feladatában👰🏼♀️💍🤵🏻♂️
Ui.: Így most már tudjátok, hogy miért jártam 8-10 gyűrűvel az ujjaimon minden tévé felvételre egy ideje
😄 #isaidyes #after10month"

- olvasható Eszti bejegyzésében.

Persze Dani is megosztotta Instagram-oldalán a nagyszerű hírt, ő azonban eggyel visszafogottabb stílusban, kevesebb szöveggel tette azt. A lényeg kiderült: Dani másik fele egyértelműen Eszti.

„2021-ben a korábbiakhoz eltérően most egy másik, de annál nagyobb mérföldkőhöz ért az életem.Vőlegény lettem és szerencsésnek mondhatom magam, hogy megtaláltam a másik felem"

- írta Dani Insta-oldalán.

Dani bejegyzését ide kattintva, Esztiét pedig itt éred el.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Related Articles Around the Web

Friss

Kim Kardashian beáldozta a családi kapcsolatot a divat oltárán

Azt lehet úgy hívni, hogy sürgősségi eset, mikor Kim Kardashian már a saját húgát sem látja.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!