Iszak Eszti és Gyurta Dániel eddig titkolták eljegyzésüket - ifaktor

A népszerű műsorvezetőnő, modell, influenszer, Iszak Eszti eddig titokban tartotta, hogy kedvesével, Gyurta Danival egy nagyon fontos mérföldkőhöz érkeztek kapcsolatukban. A pár már hónapok óta jegyben jár, amit közösségi oldalaikon árultak el.


Eszti bejegyzéséből azt is megtudtuk, hogy az eljegyzésükre már kapcsolatuk tizedik hónapjában sor került, így talán ennek is köszönhető a sokáig tartó titkolózás. Gyurta Dani nyaralásuk közben, a Maldív-szigeteken kérte meg Eszti kezét. Kell ennél romantikusabb?

„Hosszú-hosszú hónapok óta van egy titkunk... a vőlegényemnek és nekem🥰
Remélem megértitek, hogy egy ideig szerettük volna, ha az eddigi életünk egyik legfontosabb eseménye csak a miénk, a családtagjainké és a közeli barátainké de most nagyon boldogan írom le nektek is, hogy igent mondtam annak a férfinak, aki a legnagyobb támaszom, a legjobb barátom és akivel a jövőben egy családként szeretnék osztozni az élet minden örömében és feladatában👰🏼♀️💍🤵🏻♂️
Ui.: Így most már tudjátok, hogy miért jártam 8-10 gyűrűvel az ujjaimon minden tévé felvételre egy ideje
😄 #isaidyes #after10month"

- olvasható Eszti bejegyzésében.

Persze Dani is megosztotta Instagram-oldalán a nagyszerű hírt, ő azonban eggyel visszafogottabb stílusban, kevesebb szöveggel tette azt. A lényeg kiderült: Dani másik fele egyértelműen Eszti.

„2021-ben a korábbiakhoz eltérően most egy másik, de annál nagyobb mérföldkőhöz ért az életem.Vőlegény lettem és szerencsésnek mondhatom magam, hogy megtaláltam a másik felem"

- írta Dani Insta-oldalán.

Dani bejegyzését ide kattintva, Esztiét pedig itt éred el.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Related Articles Around the Web

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!