Iszak Eszti ezúttal egy egészséges desszerttel kápráztatta el követőit - ifaktor
Iszak Esztinek mostanában a jóga mellett a gasztronómia a nagy szenvedélye legalábbis Instagram-posztjai alapján erre lehet következtetni. Ezúttal egy újabb egészséges receptet osztott meg követőivel.

A modell elkészítette a „legegészségesebb muffint, ami vegán és gluténmentes is egyben. Ráadásul a receptet és az elkészítési módot is leírta követőinek, így mostantól, aki szeretné szintén az asztalra tudja varázsolni ezt a finomságot.

„Jön a legEGÉSZSÉGESebb MUFFIN recept VEGÁN, GLUTÉNMENTES!
Bevallom, ez a muffin nem olyan gasztro-élvezet, mint a gyorséttermekben kapható cukros, lisztes habos-babos finomságok (és nem is olyan csinos😅) de garantáltan a legegészségesebb! Ennek ellenére pedig mégis ízletes desszert, - kívül ropogós, belül krémes-amit könnyedén magaddal tudsz vinni napközben és meg is van az energia egy időre"

– írja Instagram-bejegyzésében Eszti.

A VIVA TV egykori műsorvezetője mostanában hanyagolja a médiaszerepléseket, és inkább a jóga és az egészséges életmód foglalkoztatja, amihez rengeteget tanul, hogy még hitelesebben, és még részletesebben átadhassa tudását a követői számára.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiakadt a netes filtereken Yamina- szerinte be kellene tiltatni a használatukat

Yamina mindig hangsúlyozta közösségi oldalán, hogy mennyire fontos az önszeretet, az önelfogadés és a pozitív énkép.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!