Iszak Eszti hiányolja régi életét - ifaktor

Iszak Eszti Instagram-oldalán egy régi fotóját láthatjuk, amit újonnan osztott meg követőivel. Fotóján egy fesztiválon tombol több tízezer ember társaságában. A kép nem csak neki, hanem nekünk is szokatlan.


Közel egy éve kell nélkülöznünk a szórakozás különböző módjait és a nagy társaságokat. Sokaknak kezd betelni a hócipője ezzel az állapottal, sokan pedig már feladták a reményt is. Eszti elkeseredve osztotta meg velünk fotóját, amihez elárulta, hogy szinte szorongani kezd, ha ehhez hasonló képeket lát.

Eszternek nem csak a bulizós képeket furcsa látnia, de elmondása szerint, ha egy sorozatban vagy filmben lát ölelkező és pusziszkodó embereket, attól is elfogja a szorongás. Teljesen érthető, hiszen lassan egy éve kerüljük a fizikai kontaktokat embertársainktól.

„Hihetetlen, hogy másfél/2 évvel ezelőtt még milyen felszabadultan tudtuk jól érezni magunkat, több ezer vagy akár több 10 ezer ember társaságában, most pedig néha attól elkap a szorongás, ha egy filmben puszival és öleléssel köszöntik egymást társaságok... az ember tényleg mindenhez képes alkalmazkodni, de ettől függetlenül fáj a szívem mikor ezeket a képeket nézegetem... vajon mikor tudunk újra felhőtlenül létezni a mindennapjainkban? Hiányzik a régi világ"

– olvashatjuk Iszak Eszti oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Az UFC-harcos Mackenzie Dern, Cancunban twerkelt

Mackenzie teljesen megérdemelten ereszthette ki a gőzt barátnőjével, egy luxus hajó fedélzetén.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!