Iszak Eszti nem volt mindig elégedett a testével - ifaktor
Iszak Eszti napszemüvegben és pöttyös felsőben áll

A népszerű televíziós műsorvezető, Iszak Eszti Instagram-oldalán legújabb posztjában számolt be arról követőinek, hogy a korábban már általunk is megírt egészségügyi gondjai, amikkel küzdött, a testére is hatással voltak és ezzel nehezen barátkozott meg.


Eszti komoly hormonális gondokkal küzdött, amikre gyógyszereket kellett szednie. Ezek a gyógyszerek befolyásolták a testét is és sokszor nem úgy látta magát az influenszer, ahogyan szerette volna. Azonban sok minden fejben dől el és Eszti elhatározta, hogy pozitívan fog állni az átalakulásához is.

Így legújabb bejegyzésében követőit is erre biztatja, hogy ha akaratukon kívül végbemenő változások történnek rajtuk, akkor próbálják meg fejben elhatározni az elfogadását annak. Eszti így próbál egészséges maradni kívül és belül is.

„Az elmúlt egy évben a hormonális problémáim és a gyógyszerek miatt az én testem is elég sok változáson ment keresztül és bár ez a külső szemlélőknek nem feltétlen szembetűnő, nekem nem mindig volt könnyű megbarátkoznom az adott átalakulásokkal, de eldöntöttem, hogy ehhez is pozitívan fogok állni. Természetesen továbbra is mindent megteszek annak érdekèben, hogy a magamhoz mért legjobb és legegészségesebb formában legyen a testem, de ha ennek ellenére változik egy-két testrészem vagy a bőröm, azt is elfogadom és szeretni fogom magam mert ez a kulcsa a fizikai egészségnek is! Ha nem szeretjük a testünket, akkor az önmaga ellen fordulhat"

– írta közösségi oldalán Eszti.

Követői irtó hálásak az influenszernek, hogy mindig őszintén és pozitívan mesél még az egészségügyi gondjairól is. Hiszen ezek olyan problémák, amik nők százait szintén érintik, így rengeteg erőt és motivációt nyújt egy-egy posztjával Eszti.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!