Iszak Eszti nemet mond az erőszakra - ifaktor
Iszak Eszti kibontott szőke hajjal

Legújabb Instagram-posztjában Iszak Eszti kiáll a kapcsolaton belüli erőszak áldozatai mellett. Megosztott képén egy táblát fog, amin a következő felírat áll: „A szeretet nem tart függőségben".


A modell influenszer immár második alkalommal csatlakozott a „Szeretet nem árt" kampányhoz, amivel szeretné követői figyelmét felhívni arra, hogy nem csak a fizikai bántalmazásoknak lehetnek súlyos következményei és a lelki abúzus sem elfogadott semmilyen körülmények között.

Esztinek több mint 200 ezer követője van közösségi oldalán, így kitűnő példát mutat influenszer kollégáinak is, hogy mennyi hasznos és jótékony célra lehet használni a közösségi felületeket véleményvezérként.

„Idén már másodszorra csatlakozom a 'A szeretet nem árt' kampányhoz, amiben arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy nem csak a fizikai bántalmazás járhat súlyos következményekkel; a kapcsolati erőszak semmilyen formája nem lehet elfogadott! Kövesd az @aszeretetnemart Instagram és Facebook oldalát több információért, ha neked vagy a környezetedben valakinek segítségre van szüksége!"

– hívja fel rajongói figyelmét @iszakeszti.


Related Articles From Your Site
Related Articles Around the Web

Ne hagyd ki!