Iszak Eszti nemet mond az erőszakra - ifaktor

Legújabb Instagram-posztjában Iszak Eszti kiáll a kapcsolaton belüli erőszak áldozatai mellett. Megosztott képén egy táblát fog, amin a következő felírat áll: „A szeretet nem tart függőségben".


A modell influenszer immár második alkalommal csatlakozott a „Szeretet nem árt" kampányhoz, amivel szeretné követői figyelmét felhívni arra, hogy nem csak a fizikai bántalmazásoknak lehetnek súlyos következményei és a lelki abúzus sem elfogadott semmilyen körülmények között.

Esztinek több mint 200 ezer követője van közösségi oldalán, így kitűnő példát mutat influenszer kollégáinak is, hogy mennyi hasznos és jótékony célra lehet használni a közösségi felületeket véleményvezérként.

„Idén már másodszorra csatlakozom a 'A szeretet nem árt' kampányhoz, amiben arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy nem csak a fizikai bántalmazás járhat súlyos következményekkel; a kapcsolati erőszak semmilyen formája nem lehet elfogadott! Kövesd az @aszeretetnemart Instagram és Facebook oldalát több információért, ha neked vagy a környezetedben valakinek segítségre van szüksége!"

– hívja fel rajongói figyelmét @iszakeszti.


Related Articles From Your Site
Related Articles Around the Web

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!