Itt a bejelentés: ekkor indul a Survivor! - ifaktor
A Survivor celeb csapata
Az RTL Klub bejelentette, hogy augusztus 30-án elstartol a Survivor realityjük, amelyben ezúttal celebek küzdenek meg a civilekkel és sok új, váratlan kihívást is ígér a csatorna.


A műsorvezető személyében is változás történt az utolsó évadok tekintetében, hiszen ezúttal Istenes Bence helyett ÉNB Joe fogja vezetni a műsort.

„Joe nem kivételez senkivel, nincs egyéni bánásmód, itt a hírnév nem számít, csak az, hogy ki bírja a harcot az éhezéssel, az éghajlattal, egymással és önmagával, vagyis ki az igazi túlélő."

– írja a Survivor Instagram-oldala.

A Dominika csodás helyszínein zajló, embert próbáló kihívásoknak olyan hírességek vágnak neki, mint Járai Máté Jászai Mari-díjas színész, a Reggeli házigazdája, Nagy Alex, a Barátok közt színésznője, Kabát Péter ex-futballista, celeb, a Nyerő Párosból is ismert médiaszemélyiség, Catherine Dederick énekes-dalszerző, Filipánics Bálint, az Éjjel-Nappal Budapest és a ValóVilág 10 sztárja, Széphalmi Júlia táncművész, Brindzik Zsolt a Házasodna a gazda 2019-es évadából, valamint Gáspár Győző lánya, Evelin.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!